Barion Pixel

Szeretettel hívunk Michael Chase dramatikus műhelymunkájára augusztus 13-15 között!

Mike Chase színházi maszkok segítségével visz minket felfedezőútra a három lelkierő: a gondolkodás, érzés és akarat világába, melyeknek mélyebb megismerése egyéni kihívásainkat is megvilágíthatja, és segít erőt nyernünk, hogy szembenézzünk a félelem, kétely és gyűlölet érzéseivel. A maszkokkal és dramatikus eszközökkel mindezt nem a szokásos gondolkodásunkon keresztül, hanem egyéni megélés révén, tapasztalati úton közelítjük meg.
Akik csak ízelítőt szeretnének kapni ebből a fajta munkából, azok számára pénteken nyitott, gyakorlatokkal is összekötött előadást tart Mike, amely egyúttal bevezetőként szolgál a szombat-vasárnapi korlátozott létszámú elmélyült csoportmunkához.
Érdeklődni Kökény-Hámori Eszternél a 06-30-4969848 telefonszámon vagy a homeszter@gmail.com emailcímen, vagy Risbjerg Annánál az anna.risbjerg@gmail.com emailcímen lehet.
A szombat-vasárnapi műhelymunkára 18 főt tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében, a regisztráció a befizetéssel válik végleges jelentkezéssé. A befizetés, illetve a későbbiekben a helyszín és egyéb részletek kapcsán emailben küldünk tájékoztatást a regisztráltaknak.
Michael Chase pszichoterapeuta és pszichodramatista a 90-es évek közepén alapította a The Mask Studio-t; kifejlesztette a maszkokkal való munka több módját is, amelyet tréningeken, képzéseken, előadóművészetben és terápiában is felhasznált. (Kidolgozott maszkos műhelymunkákat többek között a temperamentumokhoz, a hét bolygó minőséghez, és az állatövi jegyekhez kapcsolódóan is.) 35 éve alkalmazza ezt a fajta munkát nemzetközi szinten is: 14 évig a The Mask Academy és a Stourbridge-i Glasshouse Művészeti Központ művészeti vezetője volt, külső oktatóként pedig 20 éven keresztül működött közre az angol biográfiai képzésben, és az elmúlt 30 évben műhelymunkákat tartott szerte a világon.

A forma

Időpontok

augusztus 13-15

Helyszín

szervezés alatt, egy budapesti vagy a pilisszentlászlói Waldorf iskolában

Házigazdák és kísérők

Kökény-Hámori Eszter és Risbjerg Anna.

Az alkalmak díja

csak a pénteki napra: 4 500 Ft
péntek, szombat, vasárnapra: 45 000 Ft
kedvezményes díj a teljes hétvégére: 35 000 Ft
támogatói díj a teljes hétvégére: 60 000 Ft

Részvétel a jelentkezés sorrendjében.

már csak a pénteki előadásra van hely

Rólunk

Kökény-Hámori Eszter

 

+36 30 4969848

Risbjerg Anna

“Biográfiai csoportmunkák: Az életút ívére és a nagy egészre való rátekintés felismeréseket hozó távlatai, az egyén és a csoportok bölcsessége, a figyelem és a csend támogató tere, és a művészeti gyakorlatok átalakító ereje.”

+36705715193, anna.risbjerg@gmail.com