Barion Pixel
Életünk szövevényes, tele vagyunk sokféle élményekkel. Vannak köztük kellemesek, és olyanok, amelyeket legszívesebben elfelejtenénk. Pedig mindegyik egy kis kocka a fejlődésünk útján. A biográfiai munka egy olyan módszer, ami összerendezi őket egy lassan kibomló szövedékké, felfedi az erőforrásokat, amelyekhez mindig vissza nyúlhatunk. Egy új önismereti szemszög, amelyből minden esemény értékessé válik, és megmutatja igaz természetét: pont akkor és ott kellett megtörténnie, hogy tovább gördüljünk a saját, egyedi utunkon. Saját életutad erőforrásainak felfedezésére hív a most induló 10 alkalmas biográfiai műhelysorozat, melynek keretében sorra ránézhetsz 7 évenkénti életszakaszaid történéseire és az azok közötti összefüggésekre. Az elméleti tudáson túl művészeti munkával, csoportos gyakorlatokkal tervezzük mélyíteni az egyéni folyamatot. Segítségül hívjuk a Biográfiai Útinaplót is, amelybe itt nézhetsz bele: Biográfiai Útinapló 

Kísérők Osváth Andrea és Boga Emese biográfiai konzulensek lesznek.

Első alkalom:  szeptember 27., 17:30 és 21:00 között

Tervezett időpontok júniusig: minden hónap harmadik vagy negyedik hétfő délutánja, 17:30 és 21:00 között. Legjobb, ha el tudsz köteleződni az egész sorozat mellett, mert sorra vesszük az évheteseket. De alkalmanként is lehet majd csatlakozni, ha otthon közben az dolgozol a saját életutadon és így nem maradnak ki életszakaszok.

Helyszín: 4. kerület (Csillagberek Waldorf Iskola)

Részvételi díj: adományos alapon, egyéni lehetőség szerint 4500 Ft-10000 Ft/alkalom

Jelentkezni és érdeklődni a következő email címeken lehet: andrea.osvath@gmail.com), bemese@yahoo.com  szeptember 26.-ig. Létszám maximum 10 fő.