Barion Pixel
Az év ünnepköréhez kapcsolódó biográfiai műhelymunkára hívunk benneteket két helyszínen:
  • Budapesten 04.28 17:30.20:30  –  a Keresztény közösség kápolnája (Nádor utca 34.)
  • Vácott (04.29) ( a helyszínről e-mailben küldünk felvilágosítást a jelentkezőknek

A Húsvét időszakában Steiner a Feltámadás megélésére hívja fel a figyelmet, de a csoport érdeklődése elvihet majd bennünket a jelen helyzet átvilágításába is, és természetesen mindkettőnek van közös metszete, az a kérdés, hogy “Hogyan veszek részt a saját életemben?”

Ezekkel a témákkal készülünk, de szívesen vesszük, ha kérdeztek és megkülditek, hogy mi az, ami benneteket érdekelne még! Kérdéseid feltevésére a jelentkezési űrlapon biztosítunk lehetőségetKérjük az alábbi űrlapon mindenképp jelentkezz a műhelymunkára, hogy tudjuk hány főre számíthatunk: https://tinyurl.com/Husvet2022

A részvételnek nincs előfeltétele.

Biográfiai műhelymunka sorozatunk az évkör ünnepei kapcsán:
2 éve tavasszal az évkörrel, ünnepekkel kapcsolatosan indítottunk egy biográfiai műhelymunka-sorozatot. Azon dolgozunk, hogy az ünnepek élővé válhassanak bennünk, és a műhelymunkák során végzett belső munka révén jobban értsük, átérezzük ezeket, és mindez megmozdítson minket. Most a Húsvéthoz kapcsolódóan nyílik lehetőség arra, hogy rátekintsünk magunkra és a világra.Mindannyiunk életútja egyedi és sajátságos, és ha megérezzük az év során az ünnepek minőségét, az segít, hogy felismerjük feladatainkat és döntéseken keresztül eljussunk a változáshoz.Várunk szeretettel:

Nagy Ágoston, Stettler Melinda, Risbjerg Anna, Osváth Andrea, Kökény-Hámori Eszter