Barion Pixel

Időpont: 2023. november 23, 18:00-20:30

Ha az életre gondolunk, csak úgy sorjáznak a különféle kérdések. Miből éljek? Hogyan tudok gondoskodni magamról és másokról? Hogyan éljek jó, boldog és teljes életet? Mitől lesz értelme az életnek? Csak hogy néhányat említsünk. És nincs senki, aki meg tudná adni nekünk a végső választ az ilyen életkérdésekre rajtunk kívül.

Ki vagy te? Márai Sándor azt mondta, hogy erre a fontos kérdésre a választ azzal adjuk meg, hogy végigjárjuk életünk útját. Ha közelebbről megnézzük ezt a kérdésekkel teli utat, akkor mélyebben megérthetjük, hogy mi kell ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amire a legbelül vágyunk.

Az biográfiai munka az életutunk megfigyelésének művészete. Az emberi fejlődéshez olyan perspektívát, és a biográfiai reflexióhoz olyan apró kreatív gyakorlatokat kínálunk, amelyek segítenek meglátni, hogy ki vagy és hová szeretnél eljutni.

Szeretettel várunk, ha érdeklődsz a biográfiai önismereti munka iránt, és kicsit belekóstolnál a módszer lényegébe. Vera bemutatkozása: https://www.veragklein.nl/over-mij.html

A  program angol nyelven zajlik, követő angol fordítással.