Barion Pixel
  1. március 12. – on-line esemény

 A Biográfiai Műhely új formában folytatja Philip Jacobsennel a 2023 őszén elkezdett munkát a Doppelgängerrel. Az “Én + én: a Doppelgänger misztériuma” után, most az “Én és Te – Doppelgängerek találkozása a kapcsolatokban” következik, fókuszban a pár- és családon belüli kapcsolatokkal.

Március 12.-én, 18:00-kor Philip on-line előadása tekinthető meg (felvételről, magyar szöveggel, ezzel csökkentve a követő fordítással járó kétszeres időtartamot és az elvesző információ esélyét). Az előadás után élőben, tolmácsolással lehet majd Philiptől kérdezni.

Ezt követően, a tavaszi hónapokban, a Műhely tagjai, az előadóval kidolgozott workshopot ajánlanak az érdeklődőknek, annak érdekében, hogy az előadásban hallottakat a személyes életükben is minél sikeresebben hasznosítani tudják.

Ősszel pedig újra velünk lesz Philip Jacobsen Budapesten, hogy ennek a fontos témának egy újabb szintjével tudjunk együtt foglalkozni.

A programok külön is látogathatók.

Az első,  márciusi előadásra február 15-ig kedvezményesen lehet jegyeket váltani ezen a linken. A jegyek az on-line előadás megtekintésére és az ezt követő egy órás interaktív részre biztosítanak helyet, korlátozott létszámban.

Az érdeklődők figyelmébe ajánljuk az őszi “ÉN+én” előadás felvételét is, amely itt vásárolható meg.