Barion Pixel

Szeretettel hívunk az ünnepkörhöz kapcsolódó biográfiai műhelymunkák idén húsvéti alkalmaira!

Idén a Föld rétegeinek és a Hegyibeszéd boldogságainak összefüggései kapcsán közelítjük meg az önismereti, önátalakítási munkát. Ahogy Rudolf Steiner mondta, a Hegyibeszéd azt mutatja meg, hogy az ember természetének alkotórészei hogyan lehetnek új módon “boldogok”. Idézőjelben, hogy ezt a szót így emeljük ki a hétköznapi használatából, és kezdjük el közelíteni a görög “makariosz” magasabb jelentéseihez.
A műhelymunkán mélyebben csak a felső három réteggel, az első három boldogsággal foglalkozunk majd, és a munkát művészeti gyakorlattal segítjük elő.

Időpontok:

Március 27. szerda 18.00 -20.30 Csillagberek Waldorf Iskola, Újpest
Március 29. Nagypéntek 17.00-19:30 Székesfehérvár

Jelentkezés:

https://tinyurl.com/biografiahusvet

A részvétel adomány, lehetőségeitekhez mérten 3000-10000 forint között. 

Szeretnénk, hogy az ünnepek élővé válhassanak bennünk, és a műhelymunkák során végzett belső munka révén jobban értsük, átérezzük ezeket, és mindez megmozdítson minket. Most a húsvéthoz kapcsolódóan nyílik lehetőség arra, hogy rátekintsünk magunkra és a világra. Mindannyiunk életútja egyedi és sajátságos, és ha megérezzük az év során az ünnepek minőségét, az segít, hogy felismerjük feladatainkat és döntéseken keresztül eljussunk a változáshoz. Ehhez kívánunk az évkör ünnepei köré tervezett biográfiai műhelymunkáinkkal segítséget nyújtani, a Biográfiai Műhely részéről:

Nagy Ágoston, Osváth Andrea, Risbjerg Anna, Stettler Melinda