Barion Pixel

A székesfehérvári hasonló tartamú workshop részleteiért kattintsatok ide.

Életünk szövevényes, tele vagyunk sokféle élménnyel. Vannak köztük kellemesek, és olyanok, amelyeket legszívesebben elfelejtenénk. Pedig mindegyik egy kis kocka a fejlődésünk útján. A biográfiai munka egy olyan módszer, ami összerendezi őket egy lassan kibomló szövedékké, felfedi az erőforrásokat, amelyekhez mindig vissza nyúlhatunk. Egy új önismereti szemszög, amelyből minden esemény értékessé válik, és megmutatja igaz természetét: pont akkor és ott kellett megtörténnie, hogy tovább gördüljünk a saját, egyedi utunkon.

Ennek az életútnak az egyedi erőforrásait fedezheted fel a most induló 10 alkalmas biográfiai műhely sorozatban. Kiscsoportban sorra ránézünk 7 évenkénti életszakaszaid történéseire, és az azok közötti összefüggésekre. Az elméleti tudáson túl művészeti munkával, csoportos gyakorlatokkal tervezzük mélyíteni az egyéni folyamatot. 

Első alkalom:  2024. szeptember 23., hétfő, 17:30 és 21:00 között

Tervezett időpontok: szeptembertől minden hónap harmadik hétfő délutánja, 17:30 és 21:00 között. A 10 alkalom egy teljes folyamatot fed le, és a csoport akkor tud jól működni, ha a létszám és a résztvevők személye állandó. Ezért kérünk, hogy a teljes folyamat mellett köteleződj el, és lehetőség szerint ne hagyj ki alkalmakat.

 

Helyszín: 4. kerület, Csillagberek Waldorf Iskola (Budapest, Árpád út 161-163)

Részvételi díj: adományos alapon, egyéni lehetőség szerint 80 000 ft-100000 ft között a teljes 10 alkalmas folyamatra, egyben kifizetve. Lehetőség van alkalmankénti fizetésre is, egyéni lehetőség szerint 12000-15000 Ft/alkalom díjért. A hiányzások díját is kérjük kifizetni. Egyéni kedvezmények kérhetők, írj nekünk, ha erre szükséged lenne. 

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 20, péntek éjfél

Jelentkezés: https://tinyurl.com/ykwwf4jf

Kísérők Osváth Andrea és Boga Emese biográfiai konzulensek  További információk: andrea.osvath@gmail.com, bemese@yahoo.com  

A műhelymunka 8 fő alatt nem indul. Maximális létszám 15 fő.