Barion Pixel

Biográfiai Világkonferencia 2019. jún 24-25. - Prelude

Budapesten és Pilisszentlászlón kerül megrendezésre a X. Biográfiai Világkonferencia ráhangoló programsorozata, a Prelude. Előadásokkal, workshopokkal, biográfiai városnéző sétákkal várunk mindenkit, aki számára ismerős a biográfiai munka és mindazokat, akiket érdekel. 

Biográfiai Világkonferencia Prelude Program

2019 Június 24-25

A programra csak előzetes jegyvétellel lehet regisztrálni, nincs helyszíni jegyárusítás!

A jegyvétellel történik a regisztráció, melynek része az egyes séták és workshopok kiválasztása. Sétákból egyet lehet, workshopokból egy délelőttit és egy délutánit, összesen két workshopot lehet választani.  

A hétfői séták és a keddi műhelymunkák korlátozott számú résztvevővel tudnak csak megvalósulni, ezért kérünk, hogy mielőbb jelezd részvételi szándékodat, jegyvásárlással.

2019.  június 24. Hétfő

Budapest

09:30 – 10:00  Gyülekező a Margitszigeten

10:30 – 16:00 Biográfiai városnéző séták Budapesten

16:00 – 18:00 Szüretelés az Art of Hosting csapat kollégáinak moderálásával

18:00 – 18:45  Vacsora

19:00 – 21:00  Christine Gruwez előadása: “Az Emberré válás kihívása”

2019.  június 25. Kedd

Pilisszentlászló

09:30 – 13:00  “Emberré válni: egy maniheista megközelítés” – a hétfő esti előadás feldolgozása Christine Gruwez-zel

09:30 – 13:00  “Ne öld meg a Hírhozót! – Az érzelmek átalakítása karmikus tudattá” – Orna Ben Dor facilitálásával

09:30 – 17:00  “Biográfiai munka és Waldorf oktatás: termékeny szinergiák. Hogyan tovább?”
Rinke Visser and Josien de Vries facilitálásával

15:30 – 18:30  “A temperamentum – az ember küldetésének alapvető eleme” – Philip Jacobsen

15:30- 18:30  “Biográfiai munka a vállalati szférában és egy konkrét japán kezdeményezés bemutatása”
Tomoko Kawashima facilitálásával  

19:30 – 22:00  Bográcsos vacsora és örömzenéléses ünnepség

Választható jegyeink

A programra csak előzetes jegyvétellel lehet regisztrálni, nincs helyszíni jegyárusítás!

A jegyvétellel történik a regisztráció, melynek része az egyes séták és workshopok kiválasztása. Sétákból egyet lehet, workshopokból egy délelőttit és egy délutánit, összesen két workshopot lehet választani.

A programok ára adomány/testvériség rendszerben működik.  Ezért választhatók a szervezés költségeit fedező Teljes árú jegyek, valamint Testvériség jegyek, melyek vásárlásával lehetővé teszed a részvételt olyan érdeklődők számára, akik csak a Kedvezményes jegyárat tudják vállalni. 

Az előre megvásárolt jegyeket indokolt esetben visszaváltjuk. Kérjük, ilyen helyzet esetén küldj egy válaszlevelet a jegyvásárlást visszaigazoló levélre és pár napon belül visszafizetésre kerül a jegyed. Vagy szintén lehetőséged van bármikor a levélben lévő “Részletek változtatása” linken átruházni másra a jegyedet, a résztvevő nevének átírásával.

Szervezői csapat:

A Prelude szervezői a Közép minőségével és minőségében dolgoztak… A Középről nem mondhatjuk, hogy van, a közép folyamatosan létesül… A “közép”, mint a szív, és mint Európa közepe, az átalakuló erők tere, a metamorfózis… Ezt megtapasztalhattunk a szervezői munkánk során és hisszük, hogy termékenyen át fogja hatni a programot is.
A Prelude ráhangolódás a szakmai konferenciára a külföldi résztvevők számára, és – reményeink szerint – ráhangolódás a biográfiai munkára az itthoni érdeklődő útkeresőknek.

Várunk mindenkit szeretettel!

dr. Tóthfalusi Anna
dr. Tóthfalusi Anna

Hálás vagyok, hogy témájában a 100 éves Waldorfhoz kapcsolódó Biográfiai Világkonferenciát Magyarországon szervezhetjük, és remélem, hogy sok hazai érdeklődő is élni fog a lehetőséggel, hogy személyes tapasztalatot szerezzen a biográfiai munkáról a mindenki számára nyitott “Prelude” alkalmával.

Emich Szabolcs
Emich Szabolcs

szervezetfejlesztő, jövőkutató

A gondolkodás, az érzés, a cselekvés összhangja érdekel. A Biográfia szemlélete és gazdag eszköztára rendkívül sokat adott a felnőttekkel, gyerekekkel, csoportokkal és szervezetekkel való foglalkozásomhoz.

Kökény-Hámori Eszter
Kökény-Hámori Eszter
Rédli László

Rédli László

Június 24-e, a Prelude.  Egy idő, amikor tisztelettel és szeretettel fordulhatunk saját és mások biográfiája és egyáltalán a Biográfia felé.

Stettler Melinda
Stettler Melinda

kineziológus

Nemcsak a gyerekkornak vannak mérföldkövei, hanem a felnőttkornak is. Vajon jó úton járunk? Minek kell megtörténnie 40, 50, 60 évesen, hogy bejárjuk utunkat? A Prelude segíthet, hogy közelebb kerüljünk a válaszokhoz.

Nagy Ágoston
Nagy Ágoston

Egykor a földtörténet és a csillagászat foglalkoztatott, most az emberi életutak térben és időben – érdeklődéssel várom, hogy mi születik meg, amikor egy nemzetközi csoporttal egy helyen, Európa közepén kapcsoljuk ezeket össze.

Osváth Andrea
Osváth Andrea

Előfordul, hogy azt érezzük, a mi életünk átlagos, semmi érdekes nincs benne.  De ez nem így van! Minden ember élete egyedi, izgalmas és megismételhetetlen. A “Prelude” lehetőséget ad arra, hogy ennek a felfedezésébe, a biográfiai munkába bárki belekóstolhasson.

Varga Mónika
Varga Mónika

A Biográfia az Életről szól. Az Én életemről, a Te életedről, az Ő életéről. És arról, hogy ha Mi egymáshoz kapcsolódunk, szívből és szabad választásból, akkor mindannyiunk élete megtelik csodákkal.

Révész Klára
Révész Klára

Nagyon érdekelnek az emberi élettörténetek egyediségében rejlő csodák. A biográfiai munka arra ad izgalmas lehetőségeket, hogy ezt a csodát kutassuk, és a felfedezéseinket fejlődésünk, jóllétünk, egészségünk szolgálatába állíthassuk. Ráláthatunk, hogy a mi személyes és egyedülálló életünk hogyan illeszkedik mégis a nagy Egészbe, hogyan kapcsol össze minket embertársainkkal.

Risbjerg Anna
Risbjerg Anna

Úgy gondolom, a biográfiai munka, hogy rátekintsünk saját életünkre, alapvető emberi szükségletünk. Ezt sok formában, és sokféle szemlélettel tehetjük. A Prelude ebből többet is bemutat, ezért egyfajta bevezetés is lehet azoknak, akik szeretnének megismerkedni a biográfiával.

Hamar Lilla
Hamar Lilla

pszichológus

Az élet misztériumait kutatom: ki vagyunk, miért vagyunk itt, merre tartunk? A biográfiai munkában találtam meg azt a módszert, amelynek segítségével ezek a kérdések megválaszolhatók saját magam és a tőlem segítséget kérők számára is.

Kapcsolat:

Ha a Prelude-öt vagy a biográfiai munkát illetően kérdésed merült fel, írj nekünk és rövidesen válaszolunk!

14 + 11 =